Aanbieding voor lockdown en quarantaine, verlengd tot 2 maart 2021

Nu Nederland opnieuw op slot is gegaan hier een extra aanbieding voor de komende tijd. Er zijn 2 sets, namelijk een set L (lockdown) met 6 winterkaarten en een set Q (quarantaine) waarin 3 kaarten met opdruk sterkte en 3 kaarten zonder opdruk. Het eekhoorntje daarin is ook geschikt voor kinderen. Het gaat om dubbele A6 kaarten in liggend formaat. De kaarten zijn full-colour en worden geleverd met envelop. Normaal kosten de kaarten per stuk € 1,99. Nu kosten ze € 10,= per set van 6 kaarten en de verzending is gratis. De actie was t/m 19 januari 2021 maar is vanwege de verlengde lockdown nu tot 2 maart 2021 geldig.

Kaarten zijn te bestellen door te mailen naar karlaleeftinkfotografie@xs4all.nl waar u kunt doorgeven: gewenste set(s), uw naam en het adres waar de bestelling naar toe verzonden mag worden. U krijgt dan een mail terug met een betaalverzoek en na ontvangst van de betaling worden de kaarten verzonden.

Op zoek naar een cadeautje voor een natuurliefhebber? Kijk eens naar mijn boek Reeën het jaar rond. Meer weten of het boek bestellen? Klik hier

Naar de startpagina van mijn website